ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

ЗА АГЕНЦИЯТА

Туристическа агенция за бавни пътувания “Хиляда пътешествия” ЕООД е туроператор и туристически агент, специализиран в организацията на приключенски, културно-познавателни туристически програми и пътешествия в цял свят, както и в България. Подготвяме програми, маршрути и пътувания за индивидуални туристи или малки групи, с или без български водач. Офертите включват всички необходими компоненти за осъществяване на пътуването – от хотелите до самолетните билети и допълнителни екстри. Агенцията предлага и богата гама от предварително планувани пътувания в цял свят.

Туристическа агенция за бавни пътувания Хиляда Пътешествия ЕООД е с регистрация за туроператорска и туристическа агентска дейност от 27.03.2015 с номер РК-01-7385.

Агенцията притежава застраховка “Отговорност на туроператора” според изискването на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма от “ХДИ Застраховане”.

Банкови реквизити

Получател: Фирма “Хиляда пътешествия” ЕООД
IBAN: BG48RZBB9155 1005656117
BIC: RZBBBGSF
Райфайзен Банк

Licenz_1000_Patehestvija

НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
.

Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
Централна Азия
Близък Изток
Далечен Изток и Югоизточна Азия
Индийски субконтинент
Мароко

Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

error: Content is protected !!