fbpx
ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ МАРШРУТИ И ПРОГРАМИ С ВКЛЮЧЕН БЮДЖЕТ ПО ПОРЪЧКА

Това е услуга за хора, които желаят да пътуват самостоятелно по техен маршрут и програма с уредена цялата логистика по пътуването.

Услугата се състои в 4 лесни стъпки:

1) Искане за изготвяне на програма
Вие ни казвате по телефон (0888 420160) или написвате на ел поща (info@thousandvoyages.com) къде искате да пътувате, като изброявате дестинациите, които бихте искали да посетите, кога искате да пътувате (евентуално дати), колко човека и всички останали подробности, които бихте искали да бъдат включени в програмата ви.

2) Изготвяне на първоначална програма/маршрут
Ние изготвяме първоначална програма/маршрут (една страница) с включен бюджет на Вашето пътуване, който изпращаме на посочената ел. поща в рамките на 2 до 3 работни дни (ако програмата или маршрутът са по-сложни и дълги, ще бъде необходимо повече време за изготвянето им). Заплащане не е необходимо.

3) Изготвяне на подробна логистична програма
Ако желаете да пътувате по така предложената първоначална програма/маршрут, следва изработката на пълната програма с включена цялата логистика – подробна логистична програма: адреси, подробни указания за хотели и забележителности, карти и всичко останало, което ще ви е нужно по време на пътуването). За да подготвим тази подробна логистична програма ще е необходимо заплащане от 150 лева. Тази цена е валидна за програми от 2 до 6 дни. За по-дълги и сложни програми/маршрути цената ще бъде упомената с предоставянето на безплатната първоначална програма/маршрут ). Пример от реално изпълнена програма

4) Осъществяване на пътуването

По желание Агенцията може да направи всички резервации и плащания според логистичния план. Това означва цялото пътуване да се организира от Агенцията, която се разплаща с всички доставчици на услуги по трасето. В този случай цялата одобрена сума от бюджета на пътуването се превежда на служебната банкова сметка на Агенцията. След като направим всички резервации, плащания и подготвим цялата документация (обикновено 4-7 дена в зависимост от сложността на пътуването), ние приготвяме финален пакет документи, който ще включва: договор за индивидуално пътуване, ваучери за хотели и екскурзии, самолетни билети, билети за градски транспорт, входни билети за забележителности и всички останали документи за услуги, които включва конкретното индивидуално пътуване. Ще бъде предоставена задължителната застраховка “Асистанс” и по желание застраховката “Отмяна на пътуването”.

Тази услуга е подходяща за планиране на програми в цял свят от 2 до 6 нощувки на едно или няколко места. За програми с дълги маршрути (над 7 дни); трекинги; специализирани пътувания, като например кулинарни, културни, спортни, приключенски пътешествия, сафарита и други подобни, моля пишете ни или се обадете за допълнителна информация.

Тази услуга е предназначени за индивидуални туристи или малки групи, които обичат да пътуват самостоятелно, бавно и желаят да избегнат масовия туризъм. Това са обикновено хора, които искат да усетят по-добре местата до които пътуват, да им се насладят напълно, без да се занимават с логистика, билети, хотели и т.н.

Тази услуга не е подходяща за изготвяне на оферти тип all inclusive или морски и ски почивки в големи туристически комплекси.

Ако решите да ползвате само логистичния план: Цената в детайлния логистичен план ще бъде обща за всички услуги, включени в програмата.  Общият бюджет на програмата ще ви служи по-скоро за ориентация, тъй като вие може да решите да направите резревациите на по-късен етап, когато цените на отделните услуги може да са различни.

Ако изберете Агенцията да направи всички резервации/плащания т.е да се погрижи за цялото пътуване, то цената упомената в логистичния план е актуалната цената, която ще бъде необходимо да заплатите, за да осъществите пътуването. Този избор трябва да направите скоро след като получите подробния логистичен план, за да се избегнат промените в цените на отделните компоненти и преизчисляването на цялата програма.

Основните ни критерии за избор на дадена услуга, която да включим във Вашата програма са релевантноста, удобството и цената.

Тази услуга е само за физически лица, отделни хора, които желаят да пътуват самостоятелно.  Изготвените програми НЕ могат да бъдат препродавани на трети лица. Програмите/маршрутите изготвени чрез тази услуга са един вид авторски, само за лично ползване от клиента, който ги е поръчал!

Ако желаете да има придружаващ български водач за пътуването е необходимо да упоменете това в запитването. Такъв водач може да бъде осигурен.

error: Content is protected !!