ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

ИНДИВИДУАЛНИ САМОСТОЯТЕЛНИ ПЪТУВАНИЯ

Това е услуга за хора, които желаят да пътуват самостоятелно по техен маршрут и програма или по някоя от нашите програми в сайта с или без модификация на програмата. ПО желание може да бъде включен и български водач

Услугата се състои в 3 лесни стъпки:

1) Искане за изготвяне на програма
Вие ни казвате по телефон (0888 420160) или чрез ел поща (info@thousandvoyages.com) къде искате да пътувате, като изброявате дестинациите, които бихте искали да посетите, кога искате да пътувате (евентуално дати), колко човека и всички останали подробности, които бихте желали да бъдат включени в програмата ви.

Ако сте избрали някоя от програмите в сайта, която бихте желали да ползвате за индивидуално или самостоятелно пътуване, моля посочете в запитването коя е програмата, както и допълнителните неща, които бихте искали да се включат. Ако желаете програмата да бъде модифицирана, също упоменете това в запитването.

2) Изготвяне на първоначална програма/маршрут/оферта
Ние изготвяме първоначална програма/маршрут/оферта с включена цена на Вашето пътуване. Изпращаме този документ на посочената ел. поща в рамките на 1 до 3 работни дни (ако програмата или маршрутът са по-сложни и дълги, ще бъде необходимо повече време за изготвянето им). Тази услуга струва 100 лева за Европа и 200 лева за страни извън Европа за пътувания с продължителност до седмица и се заплаща преди започване на работата по изготвянето на програмата/маршрута/офертата. Този документ може да се коригира (без да се променя тотално), докато се удовлетвори Вашето желание напълно. 

3) Резервации и подробна логистична програма
Ако желаете да пътувате по предложената програма/маршрут/оферта, ние извършваме всички упоменати в програмата резервации. Заплатените за офертата пари (съответно 100 или 200 лева) се приспадат от крайната цена, посочена в офертата т.е на практика вие не плащате оделно за изработката на офертата в този случай. Ако не приемете офертата, въпреки поправките, които можем да направим, за да удовлетворим желанията ви, заплатените пари не се възстановяват. Заедно с резервациите получавате още по-подробна програма с включена цялата логистика – адреси, подробни указания за хотели и забележителности, ваучери и всички останали документи, които ще са ви нужни по време на пътуването. Те ще бъдат изброени в програмата, тъй като за всяко конкретно пътуване, те ще са различни. Пример от реално изпълнена програма

Тази услуга е подходяща за планиране на програми в цял свят с продължителност до седмица/10 дни на едно (вид почивка), няколко места (вид пътешествие) или комбинация от двете. Тези пътувания могат да са по ваш избор на дестинации, маршрут и така нататък или може да ползвате някоя от нашите програми, публикувани в сайта, която да служи за основа на индивидуалното или самостоятелно пътуване. За програми с дълги маршрути (над 10 дни); трекинги; специализирани пътувания, като например кулинарни, културни, спортни, приключенски пътешествия, сафарита и други подобни, моля пишете ни или се обадете за допълнителна информация.

Тази услуга е предназначени за индивидуални туристи или малки групи, които обичат да пътуват самостоятелно, бавно и желаят да избегнат масовия туризъм. Това са обикновено хора, които искат да усетят по-добре местата до които пътуват, да им се насладят напълно, без да се занимават с логистика, билети, хотели и т.н.

Основните ни критерии за избор на дадена услуга, която да включим във Вашата програма са релевантност, удобството и цената. Ние не получаваме комисионни от доставчици на услуги.

Тази услуга е само за физически лица, отделни хора или малки групи/семейства, които желаят да пътуват самостоятелно.  Изготвените програми НЕ могат да бъдат препродавани на трети лица. Програмите/маршрутите изготвени чрез тази услуга са един вид авторски, само за лично ползване от клиента, който ги е поръчал!

Ако желаете да има придружаващ български водач за пътуването е необходимо да упоменете това в запитването. Такъв водач може да бъде осигурен.

НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
.

Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
Централна Азия
Близък Изток
Далечен Изток и Югоизточна Азия
Индийски субконтинент
Мароко

Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

error: Content is protected !!