fbpx
ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

НЕОБИЧАЙНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ ДО МАЛКО ПОПУЛЯРНИ ДЕСТИНАЦИИ

Това са пътувания, при които водещото е дестинацията, маршрута или програмата. Те ще бъдат организирани, когато се съберат минимум 4 или 5 човека.

Тези пътувания включват обикновено места, които по-рядко се посещават от туристи и сформирането на групите е по-трудно. Много често това са маршрути, по които не могат да пътуват големи групи хора (например такива където се спи по къщите на хората), необходимо е да се наеме джип или микробус или пък е задължителен местен водач (например Туркменистан) т.е неща, които правят индивидуалните пътувания по-скъпи и значително по-неудобни. Групите са малки, от 4 до 8 човека, само българи с български водач т.е. не препращаме хора към други, чуждестранни фирми.
.
За пътешествията ни до по-малко популярни дестинации правим списък с хората, които се интересуват от дадения маршрут/програма т.е. ако желаете да участвате е нужно да ни пишете/обадите, за да ви включим в списъка. Групата се счита за сформирана, когато броят участници достигне минимума.

Следващата стъпка е определяне на датите за пътуването. Ние предлагаме примерни такива. За тези пътувания, където сме посочили дати, те са препоръчителни и могат да се изменят в зависимост от желанието на участниците. Ние ги обсъждаме всички заедо, докато стигнем до съгласие. Тези дати са поне 2 или 3 месеца напред от момента на сформиране на групата, за да има достатъчно време за подготовка.

Крайната цена ще зависи от: броя хора в групата (като цяло по-големия брой хора намалява цената), категорията хотели, времето на резервацията, допълнителни екстри или места за посещение и всички други елементи, които биха се отразили на цената.

Тези пътувания могат да бъдат с или без български водач.

Пишете ни или се обадете за повече информация!

error: Content is protected !!