ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

Самотният камион в пустинята Уади Рум в Йордания

…беше изумително да го видим този камион така изоставен самотно в пустинята. Беше сутрин, някаква странна мараня с нежни облаци се моташе из пространството … и този камион сякаш изплува. През ноември пустинята определено изглежда различно…повече облаци, повече сенки тичат по пясъка…някак е по-фотографско..

Нашите програми за трекинги в пустинята Уади Рум в Йордания

Експедиция в пустинята Уади Рум в Йордания (по-дълъг вариант)

Пешеходен преход в пустинята Уади Рум в Йордания (по-къс вариант)

Тази фотография може да бъде поръчана като висококачествен художествен принт с архивно качество върху арт хартии Hahnemühle – FineArt Baryta  или German Etching. Ако снимката е правена по време на наше пътуване, хората от групата заплащат само разходите за принт и за доставка (ще бъдат упоменати в потвърждението за поръчката).
.

Доставката е до адрес, по куриер, като цената е включена в общата сума.  Заплащането е с наложен платеж при взимането на принта. Моля попълнете тази лесна форма, за да поръчате принт.

.

Информация за допълнителни възможности за принт като размери, хартии и други детайли може да получите от страничката ни с Често Задавани Въпроси

НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
.

Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
Централна Азия
Близък Изток
Далечен Изток и Югоизточна Азия
Индийски субконтинент
Мароко

Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

error: Content is protected !!