ТИПОВЕ ПЪТУВАНИЯ

ТИПОВЕ ПЪТУВАНЕ СПОРЕД ОРГАНИЗАЦИЯТА

Пътешествия с предварителна програма и период за пътуване. Точните дати се определят от първите записали се участници. Някои от програмите са със задължително включен български водач заради спецификата, но една голяма част могат да бъдат изпълнявани и без български водач. Тези детайли са отбелязани в съответната програма.

Индивидуални пътувания по програмите, публикувани в сайта. Някои от програмите не изискват събиране на група от най-малко 5 човека и могат да бъдат организирани за индивидуални туристи или малки групи. Това е отбелязано към съответните програми или може да ги разгледате тук. След запитване ще получите индивидуална оферта, съобразена с всички ваши желания.

Програми и маршрути изцяло по задание на клиента. Агенцията организира пътувания по цял свят за индивидуални туристи. Подготвяме индивидуални оферти за желаната дестинация или пътуване, като в зависимост от конкретния случай пътуването може да бъде самостоятелно (частно) само за вас или с включване в други чужди групи, които имат програма за желаната дестинация. Това зависи от конкретния случай.

Агенцията организира пътувания по цял свят за малки групи от хора, които са колеги, приятели или просто единомишленици. Предимството е, че хората вече се познават помежду си, като най-вероятно са пътували заедно и преди. Условието е групата да е не по-малка от 5 човека и не по-голяма от 8 човека. Можем да организираме пътуване до всяка точка на планетата по желание на групата, с български водач или без такъв.

След първаоначално запитване от Ваша страна и дискусия, ако такава е необходима, ние изготвяме индивидуална оферта с подробна програма, по подобие на останалите програми в сайта. След одобрение на офертата, ние извършваме всички предварителни резервации за транспорт, хотели и други. От нас получавате пакет ваучери, потвърждения за резервации и всички други документи, които ще са ви необходими за осъществяване на пътуването. По време на пътуването ще имате непрекъсната връзка с представител на фирмата.

ТИПОВЕ ПЪТУВАНИЯ СПОРЕД СПЕЦИФИКАТА

Планински пътувания и трекинги – пътешествия, където има ходене

Посещение на концерти, спортни състезания и други събития.

СПОРЕД ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА

Повечето пътувания, които предлагаме са с продължителност от седмица до две седмици.

Предлагаме и пътувания тип дълъг укенд.