ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

УСЛУГИ

На тази страница може да се запознаете с всички услуги, които предлага Агенцията.

Организирането на такива пътувания е основна дейност на нашата Агенция. Това са пътешествия, за които ние определяме предварително дати и цената. Групите са винаги малки с български водач. Пътуванията се осъществяват, когато се събере минимума брой участници (обикновено 4 или 5 човека). Необходимо е да се запишете за тези пътувания поне месец или два (или колкото се може по-рано). Може да разгледате всички програми тук.

Това са пътувания за хора, които предпочитат да пътуват самостоятелно, без български водач по наша програма или самостоятелен маршрут и програма в цял свят.

Услугата се състои в 4 лесни стъпки:

1) Искане за изготвяне на програма
Вие ни казвате по телефон (0888 420160) или написвате на ел поща (info@thousandvoyages.com) къде искате да пътувате, като изброявате дестинациите, които бихте искали да посетите, кога искате да пътувате (евентуално дати), колко човека и всички останали подробности, които бихте искали да бъдат включени в програмата ви.

2) Изготвяне на първоначална програма/маршрут
Ние изготвяме първоначална програма/маршрут (една страница) с включен бюджет на Вашето пътуване, който изпращаме на посочената ел. поща в рамките на 2 до 3 работни дни (ако програмата или маршрутът са по-сложни и дълги, ще бъде необходимо повече време за изготвянето им). Заплащане не е необходимо.

3) Изготвяне на подробна логистична програма
Ако желаете да пътувате по така предложената първоначална програма/маршрут, следва изработката на пълната програма с включена цялата логистика (адреси, подробни указания за хотели и забележителности, карти и всичко останало, което ще ви е нужно по време на пътуването). За да подготвим тази подробна логистична програма ще е необходимо заплащане от 150 лева. Пример от реално изпълнена програма

4) Осъществяване на пътуването

а) След като получите подробната логистична програма, вие може да направите всички резервации самостоятелно. В този случай ние задържаме депозита от 150 лева, а вие сте свободни да използвате цялата информация от подробната логистична програма т.е вие сте ни заплатили труда по изготвянето на подробния логистичен план.

б) По желание Агенцията може да направи всички резервации и плащания според логистичния план. Това означва цялото пътуване да се организира от Агенцията, която се разплаща с всички доставчици на услуги по трасето. В този случай цялата одобрена сума от бюджета на пътуването се превежда на служебната банкова сметка на Агенцията, заедно с още 150 лева (такси за международни банкови преводи, труд и други). След като направим всички резервации, плащания и подготвим цялата документация (обикновено 4-7 дена в зависимост от сложността на пътуването), ние приготвяме финален пакет документи, който ще включва: договор за индивидуално пътуване, ваучери за хотели и екскурзии, самолетни билети, билети за градски транспорт, входни билети за забележителности и всички останали документи за услуги, които включва конкретното индивидуално пътуване. Ще бъде предоставена задължителната застраховка “Асистанс” и по желание застраховката “Отмяна на пътуването”.

Подробности може да прочеетте още тук

Това са обикновено места, които по-рядко се посещават от туристи и сформирането на групите е по-трудно. Много често това са пътувания, където също така не могат да пътуват големи групи хора (например такива където се спи по къщите на хората), необходимо е да се наеме джип или микробус или пък е задължителен местен водач  т.е неща, които правят индивидуалните пътувания по-скъпи и значително по-неудобни. Групите са малки, от 4 до 8 човека, само българи с български водач т.е. не препращаме хора към други, чуждестранни фирми.

 

Как процедираме? Правим списък с хората, които се интересуват от дадения маршрут/програма т.е. ако желаете да участвате е нужно да ни пишете/обадите, за да ви включим в списъка. Групата се счита за сформирана, когато броят участници достигне минимума.

 

Следващата стъпка е определяне на датите за пътуването. Ние предлагаме примерни такива т.е за тези пътувания датите посочени в програмите са препоръчителни и могат да се изменят в зависимост от желанието на участниците. Ние ги обсъждаме с участниците докато стигнем до съгласие. Тези дати са поне 2 или 3 месеца напред от момента на сформиране на групата, за да има достатъчно време за подготовка.

 

Някои от програмите имат ориентировъчна цена. Крайната цена ще зависи от: броя хора в групата (като цяло по-големия брой хора намалява цената), категорията хотели, времето на резервацията, допълнителни екстри или места за посещение и всички други допълнителни фактори, които биха могли да играят роля при формирането на цената.

 

Това са пътувания, където има включена почивка (по-дълъг престой на море или планина) в съчетание с пътешествие за част от времето. Изготвяме индивидуални оферти, като се съобразаваме с броя хора, времето на пътуването и всички останали детайли, които желаете да бъдат съобразени от нас при изработката на детайлната ви и индивидуална програма за почивка и пътешествия.

Тук може да разгледате всички тези почивки/пътешествия.

НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
.

Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
Централна Азия
Близък Изток
Далечен Изток и Югоизточна Азия
Индийски субконтинент
Мароко

Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

error: Content is protected !!