Фотографиите по-долу могат да бъдат поръчани като висококачествени художествени принтове с архивно качество върху арт хартии Hahnemühle – FineArt Baryta, German Etching или други видове. Доставката е до адрес, по куриер, като цената е включена в общата сума.  Заплащането е с наложен платеж при взимането на принта. Кликнете върху снимката, за да я видите в по-голям размер, да прочетете текста към нея и/или да си поръчате принт. За повече информация прочетете нашите Често Задавани Въпроси след колекцията фотоси или ни пишете/обадете. 

ХУДОЖЕСТВЕНИ ПРИНТОВЕ

Плажът Камчия е великолепен, особено през зимата. 
Това е една от ценралните улички в Рейкявик, столицата на Исландия. Случи…
Снимката е от серията със стълбите на пристанище Варна. Както и черно-бялата…
Мотах се преди два дни на пристанището. Снимката е просто случайна игра…
Гросмюнстер е протестантска църква в романски стил в Цюрих, Швейцария. Това е…
Попаднах на тази сцена малко преди залез слънце на брега на голяма…
1 2 6 7

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ПОРЪЧКА НА ПРИНТОВЕ 

Авторът е Павел Господинов. Снимките са правени по време на неговите пътувания в България и по света.

 

След като си изберете принт, ще получите потвърждение по ел. поща. В рамките на седмица или по-малко ще получите принта по куриер, в подходяща щадяща опаковка на адреса, който сте посочили. Заплащането става с наложен платеж на мястото на доставка на куриера.

 

FineArt Baryta 325g/m² Glossy FineArt (подходяща за цветни фотографии) – Размер 45 см / 30 см – Цена 68 лева;
FineArt Baryta 325g/m² Glossy FineArt (подходяща за цветни фотографии) – Размер 60 см / 40 см – Цена 75 лева;
German Etching 310 285g/m² Matt Fine Art – textured (подходяща за черно-бели фотографии) – Размер 45 см / 30 см – Цена 58 лева;
German Etching 310 285g/m² Matt Fine Art – textured (подходяща за черно-бели фотографии) – Размер 60 см / 40 см – Цена 69 лева;

 

Да, възможно е да се плати чрез PayPal. В полето, където пишете адреса за доставка, отбележете това като желание. В резултат ще получите линк, който отваря форма на PayPal с необходимата сума. Не е необходимо да имате акаунт в PayPal, но е необходимо да имате кредитна/дебитна карта.

 

Всички принтове се правят във фотолабораториите на Фотосинтезиз в София и Варна.

 

Основната хартия, която се ползва е FineArt Baryta,
100% aлфа целулоза, ярко-бяла, висок гланц. Придава максимална дълбочина на цвета с широк цветови обхват, детайлност на изображението, неповторим вид на черно-белите отпечатъци с най-фините сиви тонове. Грамаж: 325 гр./кв.м

Всички художествени хартии, които се предлагат от Фотосинтезис може да бъдат ползвани за разпечатване на изображенията (може да направите справка на сайта им). Ако желаете някоя от тези хартии, моля изпратете запитване.

 

45 см х 30 см; 90 см х 60 см; 105 см х 70 см; 120 см х 80 см; 150 см х 100 см и други. Моля изпратете запитване.

 

ОСНОВЕН ФОТОАРХИВ

Може да поръчвате принтове и от основния фото архив, който към момента съдържа над 2000 кадъра. Разгледайте тук цялата колекция. Просто изберете кадър, копирайте линка към него и ми го пратете по електронната поща.

Ако живеете в САЩ или Европа, може да поръчвате принтове директно от архива, от този линк.

ПРЕДСТАВИТЕЛНА ГАЛЕРИЯ НА ОСНОВНИЯ ФОТОАРХИВ