ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

Дюните Ерг Чеби в Мароко на залез слънце

Доста обикалях наоколо докато намеря перфектната позиция за този кадър. Всъщност където и да застане човек по пясъчните дюни на Ерг Чеби (Erg Chebbi) в Мароко по това време на деня, трудно би сбъркал. Всичко наоколо потъваше в златистата светлина на залеза, а усещането беше вълшебно. Чудех се кое би било по-вълнуващо – да седна в пясъка с чаша вино и хубава музика или да снимам. Поради липса на вино и музика – снимах! Ерг Чеби е пустинна област, макар и не точно част от Сахара, чийто пясъчни дюни се издигат на 150 м височина, разположени на площ с дължина от 28 км и ширина 5-7 км.

Тази фотография може да бъде поръчана като висококачествен художествен принт с архивно качество върху арт хартии Hahnemühle – FineArt Baryta  или German Etching. Ако снимката е правена по време на наше пътуване, хората от групата заплащат само разходите за принт и за доставка (ще бъдат упоменати в потвърждението за поръчката).
.

Доставката е до адрес, по куриер, като цената е включена в общата сума.  Заплащането е с наложен платеж при взимането на принта. Моля попълнете тази лесна форма, за да поръчате принт.

.

Информация за допълнителни възможности за принт като размери, хартии и други детайли може да получите от страничката ни с Често Задавани Въпроси

НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
.

Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
Централна Азия
Близък Изток
Далечен Изток и Югоизточна Азия
Индийски субконтинент
Мароко

Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

error: Content is protected !!