ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

Градините Исуи-ен в древния град Нара, Япония

Исуи-ен (Isui-en) е японска градина, разположена в Нара, старата столица на Япония близо до Киото. Това е единствената градина в Нара, проектирана за разходки. Този стил се нарича kaiyushiki teien и като цяло представлява градина/парк с езерца и пътечки около тях за разходки. (бележка: японска градина и съвременен обществен парк, където всеки може да се разхожда са две различни неща). Градината Isui-en е съхранена в почти непроменен вид от създаването си през ерата Meiji. Земята, на която е разположена, е била закупена през 1670 г. от богат местен човек на име Kiyosumi Michikiyo. Той преструктурира градините между 1673 и 1681 години, като построява две семейни къщи: “Sanshu-tei” и “Tei-shu-Ken”. Градините покриват около 13 500 кв.метра. В централното езерце има два острова със скулптури на чапла и костенурка. В японската култура тези животни символизират дълголетие. Централният остров в градината е свързан с брега чрез поредица стъпала, които преди са били използвани за натрошаване на пигменти, използвани за боядисване. В градината има декоративни камъни, които са били особено популярни по време на ерата Meiji.

 

 

 • Индивидуални и самостоятелни пътувания в цял свят

  Ние организраме индивидуални и самостоятелни пътувания за отделни пътешественици или малки групи/семейства в цял свят. Предлагаме два варианта: 1) Избор от нашите готови предложения, които могат да се нагодят към Вашите изисквания.  2) Организиране на изцяло индивидуални пътувания по Ваше задание в цял свят. Вижте детайлно описание на тази услуга, както и готови програми, които може да ползвате тук.

   

   

 • Малки групи с водач (ще се осъществят, ако ситуацията във връзка с вирусната епидемия позволява това) )

 • КАК ДА СТИГНЕМ ДО ТОВА МЯСТО

   

  Ние пътуваме до Япония, включително до това място.

  Пътешествие до остров Хокайдо в Япония, с посещение на Токио, Хаконе и Нико

  Пътешествие през Япония с влак

  Пътепис от нашето пътуване из Япония

  Организираме всякакви пътувания до Япония, пишете ни за повече информация.

  ГАЛЕРИЯ СНИМКИ ОТ ТОВА МЯСТО

   

  Може да разгледате цялата галерия снимки тук.

  Още галерии снимки от Япония

  От горните галерии може да свалите снимки с висока резолюция. Ако желаете художествен принт на някоя от снимките, моля пишете ми и ще изпратя подробности за размери, художествени хартии, цени и други детайли.

   

  АКО ПЪТУВАТЕ САМОСТОЯТЕЛНО, НЯКОИ ОТ УСЛУГИТЕ ПО-ДОЛУ БИХА ВИ БИЛИ ПОЛЕЗНИ

   

   

  НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
  .

  Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
  Централна Азия
  Близък Изток
  Далечен Изток и Югоизточна Азия
  Индийски субконтинент
  Мароко

  Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

  error: Content is protected !!