ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

Връх Джебел Бурда в пустинята Уади Рам в Йордания

За разлика от предишните трекинги в пустинята, този път изкачихме Джебел Бурда (Jebel Burdah 1,574 м), известен с каменната арка на върха, която се извисява на 35 метра. До него стигнахме след около час и половина интензивно и доста интересно катерене по стръмни пътечки, на места с въжета за обезопасяване. Това е може би един от най-интересните по-стръмни маршрути в Уади Рам (Wadi Rum), който се минава без помоща на специална катерачна техника. Като цяло обаче е труден и определено изисква по-добра физическа подготовка. Наградата след катеренето по камънаците е фантастичната гледка от върха…направо ни спря дъха!!!  

 

Програма на нашия пешеходен преход, който правим редовно в пустинята Уади Рам.

 

 

 

 • Индивидуални и самостоятелни пътувания в цял свят

  Ние организраме индивидуални и самостоятелни пътувания за отделни пътешественици или малки групи/семейства в цял свят. Предлагаме два варианта: 1) Избор от нашите готови предложения, които могат да се нагодят към Вашите изисквания.  2) Организиране на изцяло индивидуални пътувания по Ваше задание в цял свят. Вижте детайлно описание на тази услуга, както и готови програми, които може да ползвате тук.

   

   

 • Малки групи с водач (ще се осъществят, ако ситуацията във връзка с вирусната епидемия позволява това) )

 • НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
  .

  Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
  Централна Азия
  Близък Изток
  Далечен Изток и Югоизточна Азия
  Индийски субконтинент
  Мароко

  Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

  error: Content is protected !!