ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

Гробницата на Шах Рукн-е-Алам в Мултан, Пакистан

Често хората в Пакистан ходят на поклонение и отдават почит на светец. Снимката е от гробницата на Шах Рукн-е-Алам в Мултан, Пакистан, суфи светец, почитан и уважаван човек. Освен религиозната причина, имах чувството, че хората използват тези светилища и гробници за общуване и среща с други хора. Светилището привлича над 100 000 поклонници на ежегодния фестивал, който отбелязва смъртта на Шах Рукн-е-Алам. Гробницата се счита за най-ранния пример за архитектурата на Туглюк.

Тази фотография може да бъде поръчана като висококачествен художествен принт с архивно качество върху арт хартии Hahnemühle – FineArt Baryta  или German Etching. Ако снимката е правена по време на наше пътуване, хората от групата заплащат само разходите за принт и за доставка (ще бъдат упоменати в потвърждението за поръчката).
.

Доставката е до адрес, по куриер, като цената е включена в общата сума.  Заплащането е с наложен платеж при взимането на принта. Моля попълнете тази лесна форма, за да поръчате принт.

.

Информация за допълнителни възможности за принт като размери, хартии и други детайли може да получите от страничката ни с Често Задавани Въпроси

НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
.

Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
Централна Азия
Близък Изток
Далечен Изток и Югоизточна Азия
Индийски субконтинент
Мароко

Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

error: Content is protected !!