ХИЛЯДА ПЪТЕШЕСТВИЯ

 info@thousandvoyages.com /Тел (WhatsApp/Viber): +359 888 420 160 / Facebook / Instagram / Twitter

Водопадът Скогафос в Исландия

Ако редовно “висите” в интернет вероятно сте виждали снимка на водопада Скогафос в Исландия! Този зашеметяващ исландски водопад е едно от най-популярните места за посещение на острова. Заставате в основата на водопада с поглед нагоре към гърмящата вода – неописуемо! Скогафос хвърля над милиони литри вода и го прави от хиляди и хиляди години. Да видите лично водопада Скогафос е изключително изживяване.

Водопадът е много близо до столицата Рейкявик и е лесно достъпен. Без значение по кое време на годината пътувате, облечете се подходящо, защото пръска много и лесно може да се намокрите. Посетете Скогафос рано сутринта или късно вечета, ако искате да избегнете тълпите. Зимата стават страхотни снимки на фона на Северното Сияние и леда, който сковава земята около водопада.  Лесно се стига, дори с еднодневни турове от Рейкявик, ако нямате кола. Останете повече време около водопада, ако имате време. Не го посещавайте само за 15 – на минути.  Разходете се покрай реката, която тече към морето от основата му. Изкачете се по стълбите до върха на хълма и се насладете на гледката от горе. Целият район около водопада е великолепен.

Нашите истории, снимки, видео и програми в Исландия

 • Индивидуални и самостоятелни пътувания в цял свят

  Ние организраме индивидуални и самостоятелни пътувания за отделни пътешественици или малки групи/семейства в цял свят. Предлагаме два варианта: 1) Избор от нашите готови предложения, които могат да се нагодят към Вашите изисквания.  2) Организиране на изцяло индивидуални пътувания по Ваше задание в цял свят. Вижте детайлно описание на тази услуга, както и готови програми, които може да ползвате тук.

   

   

 • Малки групи с водач (ще се осъществят, ако ситуацията във връзка с вирусната епидемия позволява това) )

 • НАШИТЕ ТЕМАТИЧНИ СТРАНИЦИ (странички с програми, пътеписи, истории, фотографии, видео т.е всичко на едно място за любим наш район):
  .

  Исландия и остров Шпицберген (Норвегия)
  Централна Азия
  Близък Изток
  Далечен Изток и Югоизточна Азия
  Индийски субконтинент
  Мароко

  Всички права запазени © Хиляда Пътешествия ЕООД. 

  error: Content is protected !!