УСЛУГИ

На тази страница може да се запознаете с всички услуги, които предлага Агенцията.

Организирането на такива пътувания е основна дейност на нашата Агенция. Това са пътешествия, за които ние определяме предварително дати и цената. Групите са винаги малки с български водач. Пътуванията се осъществяват, когато се събере минимума брой участници (обикновено 4 или 5 човека). Необходимо е да се запишете за тези пътувания поне месец или два (или колкото се може по-рано). Може да разгледате всички програми тук.

Пътешествията от тази група могат да се организират за готови групи от най-малко 4 или 5 човека или сборни групи от пътешественици, които са изявили желание да пътуват по съответната програма. Изпратете ни запитване, за да ви включим в списъка с участници за съответните пътувания изброени по-долу. Когато броят заинтересовани ентусиасти стигне минимум 4 или 5 човека, ще опредим датите удобни за всички. Тези пътувания може да разгледате тук.

Нашите програми, които могат да се изпълнят и от индивидуални туристи, както и Често Задавани Въпроси за тяхната организация може да разгледате тук.

Изготвяме програми и маршрути зададени изцяло от нашите клиенти за дестинации в цял свят.