Емил Дойчинов

Емил Дойчинов

Аз съм Емил и съм част от екипа на Хиляда Пътешествия.

Завършил съм география в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и магистратура по Географски информационна система (ГИС). Работил съм по създаването на навигационната карта на България и Македония в голяма международна компания.

През последните години имам удоволствието да работя в туристическата фирма "Хиляда Пътешествия", където съм част от екипа, който предлага на нашите клиенти пътешествия и преживявания до различни краища на света.

Участвам в организирането и воденето на туристически групи към близки и далечни дестинации. Групите са малки, което ми позволява да създам по-близък и личен контакт с клиентитe, като се стремя да им осигуря най-доброто възможно изживяване. Освен водач на групите, на някои от местата и шофирам малък бус само за групата.

И така моята страст към географията и работата ми в Хиляда Пътешествия ме отведе до над 40 различни държави по света. Опитът ми основно е в държавите от централна и югоизточна Азия, Индийският субконтинент, близък изток, Скандинавия и северна Африка.