Тихото спокойствие на джамията Бадшахи в Лахор, Пакистан

….ако искате да се насладите необезпокоявани на огромната Крепост в Лахор Пакистан, заедно с дворците, парковете и джамиите към нея, трябва да идете рано сутрин, още с отварянето на комплекса. Няма хора, тихо, спокойно…огромно. Точно това направихме ние. Снимки са от джамията Бадшахи в крепостта. Озовахме се почти сами в огромен вътрешен двор. Самотен метач се моташе из празно пространство. Все още прохладно, усещането беше великолепно. Вътре джамията е прекрасна… фрески, декорации, но най-вече пространство. Снимах после просто седнах в един ъгъл и мисля можех да отнеса там с часове. Това беше едно от страхотните преживявания в Пакистан.

Организираме индивидуални и самостоятелни пътувания за отделни пътешественици или малки групи/семейства в цял свят. Подробна информация може да намерите тук.

Всички застраховки, които предлагаме от български и чужди застрахователни компании, включват покритие в случай на заболяване от Ковид и/или други немедицински проблеми свързани с вирусната пандемия. Подробна информация, включително и за застраховката “Отмяна на пътуването”, може да намерите тук.