ПЪТЕШЕСТВИЕ И/ИЛИ ПОЧИВКА В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ (СКИ ПРЕЗ ЗИМАТА ИЛИ РАЗХОДКА  ЛЯТОТО)

ПЪТЕШЕСТВИЕ И/ИЛИ ПОЧИВКА В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ (СКИ ПРЕЗ ЗИМАТА ИЛИ РАЗХОДКА ЛЯТОТО)

Кратко описание

Може да ползвате това пътуване като ски ваканция (ако пътувате през зимата), почивка или възможност за разходка из един от най-красивите райони на Швейцария – Юнгфрау. Нощувките са в малко хотелче в центъра на град Интерлакен, от който са достъпни повечето от забележителностите и ски районите на Юнгфрау. Ски районите Гринделвалд и Юнгфрау могат да бъдат достигнати за около 30 мин. Може да пътувате с най-вископланинската железница в Eвропа до най-високата жп гара на стария континент Юнгфаруйох (Jungfraujoch) – Top of Europe (Върхът на Европа; 3,454 надморска височина). Всички допълнителни възможности са описани в програмата, така че всеки да може да избере подходящото за него забавление или просто да се наслади на тази най-красива част от Швейцария.

image

Основна информация

Категория: индивидуални или самостоятелни туристи, малки групи/семейства без български водач или малки групи с български водач. Вижте всички възможности за осъществяването на тази програма в края.

Дати: за  индивидуални или самостоятелни туристи датите са по желание; за малки групи с български водач - заедно определяме датите;

Продължителност: програмата може да се изпълни, както е описана или да се промени в зависимост от Вашите желания;

Цената ще включва: самолетни билети (1); трансфери от и до летищата; нощувки в хотел 3 звезди (или по желание) с включена закуска; застраховка "Помощ при пътуване" “Баланс” или “Класик”, с включено покритие за Ковид на Алианц по желание; специфични за пътуването разходи, като входни билети за забележителности или други услуги;

Цената няма да включва: обяди и вечери; входни такси за забележителности (освен тези, за които предварително се уточним да бъдат включени); допълнителни застраховки като “Отмяна на пътуването” (освен, ако не пожелаете да бъде включена); допълнителни екскурзии, разходи от личен характер;

Как да осъществим това пътуване: вижте информацията в края на програмата.

(1) Ще бъдат предоствени един или няколко маршрута с цени, като ще избрем най-удобните и изгодни към момента. Крайната цена е тази в момента на резервацията.

Програма

Програмата за това пътуване я съставяте вие. По-долу са описани някои от възможностите за прекарване на време в района. Моля посочете в запитването какво бихте искали да правите. Ще получите индивидуална оферта за пътуването с включени посочените екстри.

А) Ски и други зимни спортове

Ски районът Юнгфрау предлага 3 зимни курорта с повече от 206 км писти с уникални гледки към масивите Eiger, Mönch и Jungfrau. На кратко: 45 транспортни инсталации, 100 км пътеки за трекинги, 50 км пътеки за шейни, транспортни системи (лифтове и други) с капацитете 47,000 пътници на час; машини за сняг на поне 50 % от пистите.

Следните екстри може да си поръчате, когато изпращате запитване:

Дневни карти за ползване на лифтовете и други ски съоръжения

Примерни цени за възрастен човек за ски карта за целия район Юнгфрау: 1 ден -72 CHF; 2 дни- 143 CHF; 3 дни - 198 CHF; 4 дни - 303 CHF (актуални цени съобразени с вашите изисквания ще бъдат включени във финалната оферта). Има намаления за юноши, деца, пенсионери. Освен това има карти за по-малки райони като например Гринделванд - Венген или Мюрен Шилтхорн, които са малко по-евтини. Тези карти ви дават 50 % намаление при ползване на локалната железница, която води до съответните куроти или други места, както и други екстри, които ще бъдат описани подробно в офертата ви.

Екипировка

Може да наемете екипировка в комбинация с карта за лифт и транспорт както следва: 1 ден - 125 CHF; 2 дни - 237 CHF; 3 дни - 314 CHF и т.н.(актуални цени съобразени с вашите изисквания ще бъдат включени във финалната оферта).

Възможна е опция за наемане на чисто нова екипировка (малко по-скъпа от горните цени) или на възраст една или две години (горните цени). Тази екипировка включва: ски или сноуборд, билет за лифта с включен транспорт, 10 % застраховка за открадната или повредена екипировка.

Б) Други забавления

Еднодневна екскурзия с най-вископланинската железница в Eвропа до най-високата жп гара в Европа Юнгфрауйох - Top of Europe (Върхът на Европа). Тази най-висока жп гара е разположена на 3,454 надморска височина. На разположение е платформа за наблюдение, от която се разкриват зашеметяващите гледки към планината. Цената е около 215 CHF.

Ако идеята ви за тези дни е да обикаляте района, може да ви осигурим дневни или няколкодневни карти за железницата, която посещава различни малки градчета, до които може да си правите еднодневни екскурзии.

Може да си направите еднодневна екскурзия и до Берн, столицата на Швейцарската конфедерация, който се намира недалеч от Интерлакен.

image

Записване

Индивидуално/самостоятелно пътуване

Моля изпратете запитване за оферта/програма на електронна ни поща или по други наши комуникационни канали. 

След като получим запитването, ще получите безплатно от нас първоначално предложение с включен маршрут и други детайли (без бюджет или цена).

Ако ви хареса и желаете да осъществите пътуването, продължаваме с изготвянето на пакетна програма за Вашето пътуване → изготвяме подробен логистичен план с бюджет, правим всички резервации, заплащаме за тях през нашите канали, както и осигуряваме човек за контакт и помощ преди и по време на самото пътуване. Вие не се грижите за нищо, освен да пътувате! Подробна информация и често задавани въпроси за индивидуалните ни пътувания може да прочетете тук.

Записване за група с български водач, без определени дати

Ако желаете да пътувате с малка група с български водач, моля изпратете запитване на електронна ни поща или по други наши комуникационни канали. Провеждаме това пътуване, когато се съберат най-малко 4 или 5 човека. Първо определяме дати удобни за всички. Следва организация на самото пътуване. Ако сте готова група от най-малко 6 човека, датите определяте вие. Може да се запишете в списъка за бъдещи пътувания по тази програма. Необходими са само имената и ел поща, които може да ни пратите на електронна ни поща или по други наши комуникационни канали. 

Пълна информация и често задавани въпроси за нашите пътувания без предварително определени дати.

Поискайте повече информация за тази програма

icon
Ако имате въпроси, просто ни драснете един мейл или звъннете по телефона за още по-лесно +359 888 420 160. Viber и WhatsApp става също. FacebookInstagram
icon
Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да получавате известия за пътешествия, планове, програми и интересни истории. След като се абонирате, ще получите линк, от където може да си свалите безплатно сборника с резюмета на програми на Хиляда Пътешествия (105 на брой / 188 страници). Всички минали бюлетини.
icon
Ако се чудите дали да ни се доверите, погледнете отзивите за нашите пътувания!

Моля, не копирайте текст или снимки без разрешение! Благодарим!