Принт Студио Хиляда Пътешествия

Принт Студио Хиляда Пътешествия

Фотосите от галерията на Хиляда Пътешествия са авторски, на Павел Господинов и Емил Дойчинов. Отпечатват се в собствено принт студио (Принт Студио Хиляда Пътешествия) на висок клас принтер Epson. Използваме висококачествена архивна хартия Hahnemühle с изложбени качества и с голяма дълготрайност на отпечатъка (десетки години).

Репродукции (принтове) в неограничен тираж (unlimited edition prints). Изображенията от тези галерии са налични като принтове без лимит в броя на отпечатъците. Използваме висококачествена архивна хартия Hahnemühle с изложбени качества и с голяма дълготрайност на отпечатъка (десетки години).

Галерия КазахстанГалерия БутанГалерия НепалГалерия ОманГалерия ПакистанГалерия ТайландГалерии Мавритания

Репродукции (принтове) в ограничен тираж от 50 броя (limited edition prints). Може да разгледате колекция от изображения, които се предлагат в ограничен тираж (limited edition prints) на персоналния уебсайт на Павел ето тук -> https://pavelgospodinov.com/all-publications/fine-art-prints Това са редки кадри, които имат по-висока художествена стойност. Всички отпечатъци са ограничени до 50 броя, подписани, номерирани и сертифицирани. Всеки принт идва със сертификат за автентичност. Използваме висококачествена архивна хартия Hahnemühle с изложбени качества и с голяма дълготрайност на отпечатъка (десетки години).

icon
Ако имате въпроси, просто ни драснете един мейл или звъннете по телефона за още по-лесно +359 888 420 160. Viber и WhatsApp става също. FacebookInstagram
icon
Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да получавате известия за пътешествия, планове, програми и интересни истории. След като се абонирате, ще получите линк, от където може да си свалите безплатно сборника с резюмета на програми на Хиляда Пътешествия (105 на брой / 188 страници). Всички минали бюлетини.
icon
Ако се чудите дали да ни се доверите, погледнете отзивите за нашите пътувания!

Моля, не копирайте текст или снимки без разрешение! Благодарим!