Галерия Пакистан

Галерия Пакистан

Фотосите от галерията на Хиляда Пътешествия са авторски, на Павел Господинов и Емил Дойчинов. Отпечатват се в собствено принт студио на висок клас принтер Epson. Използваме висококачествена архивна хартия Hahnemühle с изложбени качества и с голяма дълготрайност на отпечатъка (десетки години).

Галерия Лахор Джамията Бадшахи

Посетете крепостта Лахор в Пакистан рано сутринта, за да избегнете големите тълпи. Същото важи и за джамията Бадшахи. Мястото е огромно и вероятно няма да усетите тълпите, но е по-приятно да се разходите из вътрешния двор и прохладните помещения без ненужен шум и суетня.

Джамията Бадшахи е построена между 1671 и 1673 г. от моголския император Аурангзеб. Сградата е пример за моголската архитектура, с екстериор украсен с червен пясъчник и мраморна инкрустация. Тя е най-голямата джамия от ерата на Моголите и е третата по големина в Пакистан. През 1799 г., по време на управлението на Ранджит Сингх от сикхската империя, дворът на джамията е използван като конюшня, а нейните килии като жилища на войници. Когато Британската империя поема контрол над Лахор през 1846 г., джамията е използвана като казарма до 1852 г. Днес е една от най-емблематичните забележителности на Пакистан.

Размери на принта/хартия/цени:

Размер - A3 (297 × 420 мм); Хартия - Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth 305 g/m²;

Цена за участници в пътуване до дестинацията: 40 лв/принт; Регулярна цена: 60 лв/принт;

Размер - А4 (210 х 297 мм); Хартия - Hahnemühle Agave 290 g/m²;

Цена за участници в пътуване до дестинацията: 30 лв/принт; Регулярна цена: 50 лв/принт;

Доставка

Използваме Еконт. Изпращането по куриер е за сметка на клиента. Всички разпечатки се доставят в туба със защитна опаковка (при размер А3) или в картонена папка (размер А4).

Поръчка

Моля изпратете на електронната ни поща линк със снимката, която желаете да закупите като принт, брой копия, желания размер и адрес за доставка (може и до офис на Еконт).

icon
Ако имате въпроси, просто ни драснете един мейл или звъннете по телефона за още по-лесно +359 888 420 160. Viber и WhatsApp става също. FacebookInstagram
icon
Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да получавате известия за пътешествия, планове, програми и интересни истории. След като се абонирате, ще получите линк, от където може да си свалите безплатно сборника с резюмета на програми на Хиляда Пътешествия (105 на брой / 188 страници). Всички минали бюлетини.
icon
Ако се чудите дали да ни се доверите, погледнете отзивите за нашите пътувания!

Моля, не копирайте текст или снимки без разрешение! Благодарим!