Галерия Непал

Галерия Непал

Фотосите от галерията на Хиляда Пътешествия са авторски, на Павел Господинов и Емил Дойчинов. Отпечатват се в собствено принт студио на висок клас принтер Epson. Използваме висококачествена архивна хартия Hahnemühle с изложбени качества и с голяма дълготрайност на отпечатъка (десетки години).

Галерия фотоси, които могат да се поръчат като принтове от нашето принт студио

Галерия фотографии от Катманду, Непал / Павел Господинов

Размери на принта/хартия/цени:

Размер - A3 (297 × 420 мм); Хартия - Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth 305 g/m²;

Цена за участници в пътуване до дестинацията: 40 лв/принт; Регулярна цена: 60 лв/принт;

Размер - А4 (210 х 297 мм); Хартия - Hahnemühle Agave 290 g/m²;

Цена за участници в пътуване до дестинацията: 30 лв/принт; Регулярна цена: 50 лв/принт;

Доставка

Използваме Еконт. Изпращането по куриер е за сметка на клиента. Всички разпечатки се доставят в туба със защитна опаковка (при размер А3) или в картонена папка (размер А4).

Поръчка

Моля изпратете на електронната ни поща линк със снимката, която желаете да закупите като принт, брой копия, желания размер и адрес за доставка (може и до офис на Еконт).

icon
Ако имате въпроси, просто ни драснете един мейл или звъннете по телефона за още по-лесно +359 888 420 160. Viber и WhatsApp става също. FacebookInstagram
icon
Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да получавате известия за пътешествия, планове, програми и интересни истории. След като се абонирате, ще получите линк, от където може да си свалите безплатно сборника с резюмета на програми на Хиляда Пътешествия (105 на брой / 188 страници). Всички минали бюлетини.
icon
Ако се чудите дали да ни се доверите, погледнете отзивите за нашите пътувания!

Моля, не копирайте текст или снимки без разрешение! Благодарим!