Приключение по Дунав около Никопол

Приключение по Дунав около Никопол

Най-голямото постижение на Хиляда Пътешествия не са пътешествията, нито местата които посещаваме или броя дестинации, които прибавяме ежегодно към портфолиото си. Най-голямото постижение са хората, които успяваме да обединим около нас, нашата идея за пътуване и изобщо към нашето усещане за път, пътешествие и общност. Доказателство за това е последното ни приключение по Дунав около Никопол и Белене през юли 2023.

Мястото е повече от сюрреалистично, реката - вълшебна, а хората с лодките - колоритни и дружелюбни. Решени сме да продължим с тази практика да организираме кратки забежки за нашите приятели и пътешественици в България. Нашата страна е прекрасна, а хората, които са останали тук и се опитват да я покажат по най-добрия начин, заслужават да бъдат подкрепяни и насърчавани.

Снимките са от последното ни приключение около Никопол.

ПС Комарите не могат да бъдат пречка!

Около Никопол

icon
Ако имате въпроси, просто ни драснете един мейл или звъннете по телефона за още по-лесно +359 888 420 160. Viber и WhatsApp става също. FacebookInstagram
icon
Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да получавате известия за пътешествия, планове, програми и интересни истории. След като се абонирате, ще получите линк, от където може да си свалите безплатно сборника с резюмета на програми на Хиляда Пътешествия (105 на брой / 188 страници). Всички минали бюлетини.
icon
Ако се чудите дали да ни се доверите, погледнете отзивите за нашите пътувания!

Моля, не копирайте текст или снимки без разрешение! Благодарим!