Записване за групa с български водач без определени дати

Записване за групa с български водач без определени дати

Провеждаме това пътуване с български водач, когато се съберат най-малко 4 или 5 човека, които са проявили интерес към програмата. Максималният брой участници е 7/8 човека. Първо определяме дати удобни за всички. Следва организация на самото пътуване, която е подобна на всяко друго наше пътешествие. За всяка стъпка ще бъдете надлежно информирани.

Ако сте готова група от най-малко 4 или 5 човека, датите определяте вие. Програмата може да се видоизменя в зависимост от конкретните ви желания и условия.

Може да се запишете в списъка за бъдещи пътувания по тази програма. Необходими са само имената и ел поща, които може да ни пратите на електронна ни поща или по други наши комуникационни канали. 

icon
Ако имате въпроси, просто ни драснете един мейл или звъннете по телефона за още по-лесно +359 888 420 160. Viber и WhatsApp става също. FacebookInstagram
icon
Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да получавате известия за пътешествия, планове, програми и интересни истории. След като се абонирате, ще получите линк, от където може да си свалите безплатно сборника с резюмета на програми на Хиляда Пътешествия (105 на брой / 188 страници). Всички минали бюлетини.
icon
Ако се чудите дали да ни се доверите, погледнете отзивите за нашите пътувания!

Моля, не копирайте текст или снимки без разрешение! Благодарим!