Нашите основни услуги

Нашите основни услуги

Пътувания с малки групи с определени дати

Организирането на такива пътувания е основна дейност на нашата Агенция. Това са пътешествия, за които ние определяме предварително дати и цената. Групите са винаги малки с български водач. Пътуванията се осъществяват, когато се събере минимума брой участници (обикновено 4 или 5 човека). Необходимо е да се запишете за тези пътувания поне месец или два (или колкото се може по-рано) на електронна ни поща или чрез други наши комуникационни канали. Всички наши програми, планувани за определени дати може да видите в нашия календар. Как става записването и друга полезна информация за този вид пътешествия може да намерите тук.

Записване за група с български водач, без определени дати

Ако сте готова група от най-малко 4 или 5 човека, датите определяте вие. Програмата може да се променя. Ако сте сам/а, може да се запишете в списъка за бъдещо пътуване с български водач, което ще се проведе, когато най-малко 4 или 5 човека проявят интерес към програмата. Необходими са само имената и ел поща, които може да ни пратите на електронна ни поща или по други наши комуникационни канали. 

Пълна информация и често задавани въпроси за нашите пътувания без предварително определени дати.

Индивидуални и самостоятелни пътувания

Изготвяме програми и маршрути зададени изцяло от нашите клиенти за дестинации в цял свят.

Моля изпратете запитване за оферта/програма на електронна ни поща или по други наши комуникационни канали. 

Ние изготвяме пакетна програма за Вашето пътуване, правим всички резервации, заплащаме за тях през нашите канали, както и осигуряваме човек за контакт и помощ по време на самото пътуване. Вие не се грижите за нищо, освен да пътувате! Подробна информация и често задавани въпроси за индивидуалните ни пътувания може да прочетете тук.

icon
Ако имате въпроси, просто ни драснете един мейл или звъннете по телефона за още по-лесно +359 888 420 160. Viber и WhatsApp става също. FacebookInstagram
icon
Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да получавате известия за пътешествия, планове, програми и интересни истории. След като се абонирате, ще получите линк, от където може да си свалите безплатно сборника с резюмета на програми на Хиляда Пътешествия (105 на брой / 188 страници). Всички минали бюлетини.
icon
Ако се чудите дали да ни се доверите, погледнете отзивите за нашите пътувания!

Моля, не копирайте текст или снимки без разрешение! Благодарим!