Градските пейзажи около Токийската крайбрежна линия Юрикамоме (Yurikamome)

Градските пейзажи около Токийската крайбрежна линия Юрикамоме (Yurikamome)

Снимките са от няколко квартала на Токио, през които минава влака без машинист Юрикамоме. Това е район с футуристични пейзажи, смела архитетура и изтънчена урбанистика. От прозорците на влака се виждат сгради, улици, градини съчетани в един почти идеален градски ансамбъл.

image

Юрикамоме (Yurikamome) или Токийската крайбрежна линия е автоматизирана транспортна система, свързваща Шимбаши с района Тойсу, минаваща през изкуствения остров Одайба в Токио. Линията е кръстена на черноглавата чайка (юрикамоме на японски), постоянен обитател на Токийския залив.

Винаги пътуваме по тази линия, когато посещаваме Токио.

ПЪТЕШЕСТВИЕ ПРЕЗ ЯПОНИЯ

icon
Ако имате въпроси, просто ни драснете един мейл или звъннете по телефона за още по-лесно +359 888 420 160. Viber и WhatsApp става също. FacebookInstagram
icon
Абонирайте се и за нашия бюлетин, за да получавате известия за пътешествия, планове, програми и интересни истории. След като се абонирате, ще получите линк, от където може да си свалите безплатно сборника с резюмета на програми на Хиляда Пътешествия (105 на брой / 188 страници). Всички минали бюлетини.
icon
Ако се чудите дали да ни се доверите, погледнете отзивите за нашите пътувания!

Моля, не копирайте текст или снимки без разрешение! Благодарим!

Hide in Super